header
logo leef in balanz

Aan de slag met Touch for Health

Ben jij geïntreseerd om vanuit het lijf te werken en wil je dat doen voor jezelf en voor anderen? Dan is zijn de cursussen Touch for Health iets voor jou! Tijdens de cursussen leer jij werken met 42 spieren uit Touch for Health, leer je meerdere technieken om stress te verminderen. Wat voeding doet met je lijf en hoe jij er voor kan zorgen dat er meer balans komt. Tijdens de cursussen kan naast  het leren ook werken met jouw eigen doelen.

Mariska KerkdijkTouch for Health 1

We kennen allemaal van de momenten dat we vastlopen en ons lijf gaat klagen of het hoofd moe wordt. Dan duurt het vaak even voordat we weer in beweging komen. Soms duurt dat te lang en dan krijgen we klachten. Er ontstaan pijntjes die niet zo een twee drie overgaan. Tijdens de cursus Touch for Health 1 leert je technieken waarmee je jezelf en je gezin, familie en vrienden weer in beweging kan brengen maar ook hoe de pijntjes sneller kan verhelpen.

Mariska Kerkdijk

Touch for Health 2

Vanuit de chineese geneeskunde wordt er al eeuwen lang gewerkt met de 5 elementen, Yin en Yang en de meridianen. In de cursus Touch for Health 2 leer je via de spiertesten met de 5 elementen te werken.  Vanaf nu kan je werken met 28 spieren uit Touch for Health. Dit is de cursus die volgt op Touch for Health 1. Je gaat verder met je verdiepen in Touch for Health. 

 

mariska kerkdijkTouch for Health 3

Tijdens de cursus Touch for Health 3 ligt de nadruk om de samenwerking tussen de spieren. Je leert kijken naar de anderen en maakt een houdingsanalyse. We gaan werken met spieren die de held uithangen. Ook leer je verschillende nieuwe technieken om stress uit het lijf te krijgen en pijn te verlichten. Deze cursus is de opvolger van Touch for Health 2.

Touch for Health 4

Tijdens deze cursus gaan we verdiepen en alle geleerde technieken samenvoegen. Hierna kan je jezelf en andere helpen om in balans te komen. Alle stof wordt herhaald en er is ook nog ruimte om een aantal nieuwe technieken te leren. Na deze cursus kan je met ook voeding aan de slag. Je leert wat verstrekende voeding is en maar ook welke voeding verzwakt. De cursus Touch for Health 4 volgt op Touch for Health 3.

 

 

leef in balans hersens

Wil je weten hoe Leef in BalanZ jou kan helpen bij jouw ontwikkeling en groei in Zelfvertrouwen?

lees meer

leef in balans vanuit je hart

Mariska geeft Touch for Health & reflex training. Ze werkt vanuit haar hart. Wil je weten  hoe zij werkt?

lees meer

leef in balans vanuit je hart

Leef met Zelfvertrouwen. Ook voor jou is dat mogelijk. Maak vandaag nog een afspraak.

lees meer

leef in balanz
 touch for health