header
logo leef in balanz

Over Leef in balanZ

Leef in balanZ is een praktijk voor Kinesiologie. Je kan er terecht voor klachten die te maken hebben met emtionele stress, lichamelijke klachten, problemen met voeding, leer- en ontwikkelingsproblemen.

De nadruk ligt op het behandelen van volwassenen met stress-klachten, burn-out en hoofdpijn en Migraine.

Leef in balanZ is gevestigd in de wijk De Schuytgraaf in Arnhem. De praktijk is goed bereikbaar met de auto (gratis parkeren) en het openbaar vervoer. Station Arnhem Zuid ligt op 10 minuten lopen van de praktijk.

 

Over Mariska

Ik heb gekozen voor het vak Kinesiologie omdat ikzelf een aantal jaren geleden tegen de grenzen van mijn eigen kunnen aan ben gelopen. Na mijn eerste bezoek aan een Kinselioloog ervaarde ik al een verbetering in de klachten die ik had. De interesse voor het vak was geboren.

In 2014 ben ik begonnen met het volgen van een cursus Touch for Health en inmiddels ben ik afgestuurd als Intergraal Kinesioloog.

In 2017 ben ik gestart in mijn praktijk Leef in balanZ. Daarnaast geeft ik les en cursussen in Reflex integratie in de Praktijk.

Ik heb een passie voor het vak Kinesiologie en kijk nog steeds met verwondering naar de resultaten die behaald worden met een Kinesiologiebehandeling.

 

 

 

 touch for health