header
logo leef in balanz

Over Leef in balanZ

Leef in balanZ is een praktijk voor Kinesiologie. Je kan er terecht voor klachten die te maken hebben hoofdpijn en migraine.

Leef in balanZ is gevestigd in de wijk De Schuytgraaf in Arnhem. De praktijk is goed bereikbaar met de auto (gratis parkeren) en het openbaar vervoer. Station Arnhem Zuid ligt op 10 minuten lopen van de praktijk.

 

Over Mariska

Wat je over mij moet weten? Ik ben open, eerlijk, nieuwsgierig, direct, enthousiast, respectvol en wat je ziet is wat je krijgt. Dat is meteen ook wat je kunt verwachten bij mij in de praktijk.

Sinds een aantal jaar heb ik een praktijk voor Kinesiologie. Daarnaast geef ik les in Reflex integratie.

Waarom het vak Kinesiolgie?

Kinesiologie is op mijn pad gekomen op een moment in mijn leven dat mijn faalangst zijn hoogtepunt had bereikt. Op advies van een bekende heb ik toen een afspraak gemaakt bij de Kinesioloog. Dat heb ik overigens wel eerst moeten Googlen, want ik had flauw geen idee wat een Kinesioloog deed. Al na de eerste behandeling veranderde er zaken in mijn leven. Mijn hoofdpijn verdween en mijn zelfvertrouwen begon te groeien. Wat een leuk vak!

Ik ben me verder gaan verdiepen in het vak Kinesilogie en uiteindelijk heb ik bij Welkin Kinesiologie College mijn diploma Integraal Kinesioloog gehaald.

Ben ik genenzen van mijn faalangst? Ja, daarvoor in de plaast is moed gekomen. Moed om te proberen mijn dromen waar te maken en van het leven te genieten. Welke kaarten er ook worden uitgedeeld.

 

 

 

Wie is Mariska Kerkdijk
 touch for health