header
logo leef in balanz

Touch for Health 3

De samenwerkingen tussen de spieren

mariska kerkdijkTijdens de cursus Touch for Health 3 ligt de nadruk om de samenwerking tussen de spieren. Je leert kijken naar de anderen, houdingsanalyse. We gaan werken met spieren die de hald uithangen. Ook leer je verschillende nieuwe technieken om stress uit het lijf te krijgen en pijn te verlichten.

 • 14 nieuwe spieren. Na deze cursus beschik je over de kennis van de 42 spieren die worden gebruikt in Touch for Health.
 • Werken met reactiviteit tussen verschillende spieren. Je leert kijken en voelen in het lijf welke spier het harst werkt en andere spieren minder hun best doen.
 • Ieder element uit de Chineese elementen heeft zijn eigen emotie en geluid. Je leert te balanceren met hulp van de geluiden.
 • Er zijn verschillende technnieken om acute en chronische pijn te verlichten. We gaan onder andere aan de slag met de Tibitaanse 8.

Na deze cursus kan je jouw eigen doelen helder en duidelijk formuren. Door een spierenbalans gaan je hoofd en lijf samenwerken om deze doelen te bereiken. Daarnaast ga je naar huis met een gereedschapkist vol tools om stress en pijnklachten te verminderen.

Je kunt deze cursus volgen nadat je Touch for Health 2 hebt gevolgd.

Dit is cursus 3 van de 5 cursus waaruit Touch for Healht is opgebouwd.

De cursus bestaat uit 3 dagen. De investering is € 350 (inclusief koffie, thee en lekkers).

Vrijdag 30 arpril 2021 tot en met 2 mei 2021

Meld je via onderstaand formulier aan voor de cursus:

  Opleidingsbudget

  Deze cursus valt onder de categorie “persoonlijke ontwikkeling”, zodat je deze ook kunt inzetten vanuit je opleidingsbudget. Heeft jouw HR afdeling vragen? Ik sta ze graag te woord voor meer informatie over de cursus.

   

  Veel gestelde vragen

   

  Hoe laat begint de cursus?

  We starten om 09:30 uur en de dag is klaar om 17:30 uur.

  Heb ik een vooropleiding nodig?

  Touch for Health is bedoeld voor iedereen en je hebt geen specifieke vooropleiding nodig.

   touch for health